Betonara Fučkan, Blaževdol, Fučkani 5 – Sv. Ivan Zelina 10380 | Tel :01/2065 133 | Fax: 2065 933

O nama

Fučkan d.o.o. već je pola stoljeća jedan od vodećih proizvođača betonske galanterije u Hrvatskoj. Sjedište poduzeća je Blaževdolu pokraj Sv. Ivana Zeline, a proizvodni pogon prostire se na više od 30.000 m2, s 4 proizvodne hale u kojima se proizvodi više od 1000 vrsta kvalitetnih betonskih proizvoda.

Proizvodni asortiman čine betonski elementi za uređenje vrtova i okućnica, komunalnih površina i graditeljstvo.

Tvrtka svoje proizvode distribuira diljem Hrvatske – u 27 centara trgovačkog lanca Pevex, 7 prodajnih centara Građa (Solin), Drvo Pokuplje d.o.o. u Velikoj Gorici, Ildaks d.o.o., Novalis d.o.o.  na Pagu, KTC d.d.. u Križevcima, GTO CMA d.o.o. Imotski, Metalko d.o.o. u Pakracu, Sokolić d.o.o. u Nerezinama, Gašo u Turčinu, Samoborka d.d. u Samoboru te GavroProm u Zagrebu.

Osim na domaćem tržištu, kvaliteta proizvoda prepoznata je i na inozemnom stoga proizvode izvozi u FIS prodajne centre u Bosni i Hercegovini, Švedsku, Austriju, Sloveniju, Australiju, Novi Zeland, Belgiju, Srbiju i Njemačku.

S obzirom da smo proizvodno poduzeće, osim tehnološke opremljenosti i strojeva koji nam pomažu da lakše dostignemo količine da bi zadovoljili potrebe tržišta, ključni su naši ljudi koji svakodnevno rade na održavanju visoke razine kvalitete proizvoda. Ponosni smo na njihovu motivaciju i radišnost, a prosjek staža radnika od 15 godina u Fučkanu nas posebno veseli, jer nam je to i priznanje da kao poslodavac uspješno zadržavamo svoje ljude.

Ciljevi poduzeća su stalna modernizacija proizvodnje, širenje proizvodnog programa, unapređenje kvalitete i usluge, te izvoz u sve zemlje Europe.

Povijest

Fučkan d.o.o. razvio se iz obrta “Betonara Fučkan” kojeg je 1972. godine osnovao Branko Fučkan. Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji elemenata od betona i armiranog betona za uređenje okućnica, osnivač odlučuje obrtnički način proizvodnje unaprijediti uvođenjem novih tehnologija i povećanjem obima proizvodnje.

Stoga se 1998. godine osniva društvo s ograničenom odgovornošću – Fučkan d.o.o. Tradiciju kvalitetne proizvodnje koja traje skoro 50 godina nastavlja kćerka osnivača Vesna Fučkan-Puhelek, a tvrtka danas zapošljava 16 radnika.

Iz medija o nama

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Cart