Betonara Fučkan, Blaževdol, Fučkani 5 – Sv. Ivan Zelina 10380 | Tel :01/2065 133 | Fax: 2065 933

O nama

Fučkan d.o.o. već je pola stoljeća jedan od vodećih proizvođača betonske galanterije u Hrvatskoj. Sjedište poduzeća je Blaževdolu pokraj Sv. Ivana Zeline, a proizvodni pogon prostire se na više od 30.000 m2, s 4 proizvodne hale u kojima se proizvodi više od 1000 vrsta kvalitetnih betonskih proizvoda.

Proizvodni asortiman čine betonski elementi za uređenje vrtova i okućnica, komunalnih površina i graditeljstvo.

Tvrtka svoje proizvode distribuira diljem Hrvatske – u 18 centara trgovačkog lanca Pevex, 7 prodajnih centara Građa (Solin), Drvo Pokuplje d.o.o. u Velikoj Gorici, Ildaks d.o.o. i Samoborka d.d. u Samoboru te GavroProm u Zagrebu.

Osim na domaćem tržištu, kvaliteta proizvoda prepoznata je i na inozemnom stoga proizvode izvozi u FIS prodajne centre u Bosni i Hercegovini, Eurogarden u Sloveniji te Švedsku, Austriju, Sloveniju, Australiju, Novi Zeland, Belgiju, Srbiju i Njemačku.

Ciljevi poduzeća su stalna modernizacija proizvodnje, širenje proizvodnog programa, unapređenje kvalitete i usluge, te izvoz u sve zemlje Europe.

Povijest

Fučkan d.o.o. razvio se iz obrta “Betonara Fučkan” kojeg je 1972. godine osnovao Branko Fučkan. Nakon dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji elemenata od betona i armiranog betona za uređenje okućnica, osnivač odlučuje obrtnički način proizvodnje unaprijediti uvođenjem novih tehnologija i povećanjem obima proizvodnje.

Stoga se 1998. godine osniva društvo s ograničenom odgovornošću – Fučkan d.o.o. Tradiciju kvalitetne proizvodnje koja traje skoro 50 godina nastavlja kćerka osnivača Vesna Fučkan-Puhelek, a tvrtka danas zapošljava 16 radnika.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni ste prihvatiti upotrebu kolačića u skladu s našim pravilima o kolačićima.

Cart